Welkom op Basisschool Sancta Maria Lettele

09 okt.  - voorleesuurtje groep 1 t/m 4
09 okt.  - deze week kennismakingsavond groep 8
Afscheid groep 8
Vrijdag 14 juli was de afscheidsavond voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders. Met dit jaar weer een spetterende musical. Een bijzonder moment op deze avond was de uitreiking van het basisschoolboek aan iedere leerling. In dit prachtig ingebonden boek zijn werkjes opgenomen van de leerlingen vanaf het moment dat ze bij ons op school kwamen tot aan het einde van groep 8. Het is een uniek en persoonlijk cadeau voor iedere leerling.

Tafeltennistoernooi
Op het einde van het schoolfeest vond de tafeltennisfinale plaats. Deze spannende finale werd gespeeld door Mark en Jouke uit groep 8. Jouke wist uiteindelijk de derde en beslissende set te winnen. Hij ging met de beker naar huis.

Schoolfeest
Donderdag 20 juli werd het schoolfeest gehouden. Het schoolfeest stond in het teken van een bos-survivalfeest. Het was een schitterende dag, waarin alle kinderen sportief hebben gesurvivald in het bos. Kijk voor foto's van deze dag op de website onder het kopje activiteiten.

Eerste schooldag
Maandag  4 september willen we het schooljaar gezamenlijk openen. Om 08.30 uur is iedereen van harte welkom. Een fijne zomervakantie en we zien iedereen hopelijk weer in goede gezondheid terug op maandag 4 september!