Basisschool Sancta Maria verrassend veelzijdig

20 juli - 12.00 uur zomervakantie voor alle leerlingen
03 sept. - 08.30 uur opening schooljaar 2018-2019

Afscheid groep 8
Vrijdag 13 juli staat de afscheidsavond voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders op het programma. Met dit jaar weer een spetterende musical. Een bijzonder moment op deze avond is de uitreiking van het basisschoolboek aan iedere leerling. In dit prachtig ingebonden boek zijn werkjes opgenomen van de leerlingen vanaf het moment dat ze bij ons op school kwamen tot aan het einde van groep 8. Het is een uniek en persoonlijk cadeau voor iedere leerling. Vanaf deze plaats willen we alle moeders die altijd zo trouw en met veel enthousiasme de werkjes van de kinderen hebben ingeplakt van harte bedanken voor hun tijd en moeite. Kijk voor meer informatie over de afscheidsavond in nieuwsbrief 26.

Juffendag
Woensdag 11 juli vieren de juffen van groep 1 t/m 4 hun verjaardag. Passend bij het thema: “Een hoed staat je goed”. De kinderen mogen verkleed op school komen, maar alleen een hoed of een petje is ook prima. Deze ochtend worden er “goed gemutste” spelletjes gespeeld. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 25.

Tafeltennistoernooi
De leerlingen uit groep 8 zijn weer gestart met de organisatie van het tafeltennistoernooi. Uiteindelijk zullen er twee finalisten overblijven die op donderdag 19 juli mogen uitmaken wie zich tafeltenniskampioen van de school mag noemen. Komt u ook aanmoedigen? De finale vindt plaats op school en start om 10.45 uur.