Welkom op Basisschool Sancta Maria Lettele

23 juni - workshops groep 5 t/m 8
26 juni - studiedag > alle leerlingen vrij

Kamp groep 7 en 8
Groep 7 en 8 is op kamp geweest naar Buurse. Ze hebben het, ondanks af en toe een regenbui, erg leuk gehad. Binnenkort kunt u de foto's van het kamp bekijken op de website.

Schiermonnikoog
Maandag 19 juni gaat groep 8 op excursie naar Schiermonnikoog als beloning voor het bezorgen van De Letter tijdens het afgelopen seizoen. Op Schiermonnikoog, dat autovrij is, gaan we o.m. fietsen huren en vliegers oplaten aan het Noordzeestrand. Vanaf deze plaats wensen we iedereen alvast veel plezier! Voor meer informatie kunt u kijken in nieuwsbrief 22.

Excursie groep 5/6

Dinsdag 27 juni gaat groep 5/6 op excursie naar Deventer. Ze zullen een stadswandeling maken en de geschiedenis van Deventer leren kennen. Ook bezoeken ze de kunstroute langs de IJssel, waar de kunstwerken van groep 5/6 van de Sancta Maria hangen. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 22.