Basisschool Sancta Maria Lettele verrassend veelzijdig

20 nov.- week van de mediawijsheid
21 nov.- 13.30-14.30 uur ouderpanel
Dank jullie wel!
50 papa's, mama's, opa's, oma's, juffen en meesters hebben monsterlijke prentenboeken voorgelezen aan de leerlingen van groep 1 t/m 4. Ontzettend bedankt. Zonder uw hulp was dit niet mogelijk geweest! Vrijdag was de afsluiting van het voorleesuurtje. De winnaars van het boek: Lekker nooit niet bang! zijn SamuŽl Lebon en Jayden Tutert. Veel leesplezier!
Kabouterpad en herfstwandeling
Vrijdag 20 oktober is er weer een kabouterpad en een herfstwandeling voor groep 1 t/m 4. In kleine groepjes doen de kinderen allerlei activiteiten rond het thema herfst. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 6.
Letters zoeken in Lettele
Groep 3 heeft letters gezocht in Lettele. Dit jaarlijkse project doen we om de leerlingen van groep 3 kennis te laten maken met de letters van het alfabet. Ze leren dat er overal letters te vinden zijn en komen zo op een speelse manier in aanraking met de letters.
Er klink muziek in de school!
Vanaf oktober klinkt er veel muziek bij ons op school. Wij zijn gestart met het Leerorkest. Dit is een project van het Muziek Netwerk Salland. In de komende maanden komen er wekelijks tegelijkertijd 5 muziekdocenten op school. De kinderen uit groep 5 t/m 7 gaan gedurende al die weken oefenen op een viool, cello, gitaar, koperwerk of slagwerkinstrument. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 5.