Basisschool Sancta Maria Lettele verrassend veelzijdig

16 jan. - inloop groep 3/4
18 jan. - inloop groep 3/4

Kerstmis
De school is in prachtige Kerstsferen gebracht met behulp van ouders en vrijwilligers. Bedankt hiervoor. Ook veel dank aan Gerard Obdeijn, voor het maken van de mooie houten omheining bij de Kerststal binnen. Deze is te zien op de foto. De Kerstavond op woensdag 20 december zal in het teken staan van een Kerstdiner, de lampionnenoptocht, het Kerstverhaal bij de levende Kerststal en het gezellig samen zijn op het plein onder het genot van warme chocolademelk of glühwein. Kijk voor meer informatie in nieuwsbrief 11.
Muzikaal Onthaal
Dinsdag 19 december is er weer Muzikaal Onthaal van 8.30 uur - 8.45 uur. Groep 8 speelt dan Kerstliederen op de klokkenspelen. Ook branden er lampions van alle groepen. U bent van harte welkom!

Programma Kerstavond 20 december
In nieuwsbrief 11 staat het programma van de Kerstavond op school vermeld. Ook de route die gelopen wordt tijdens de lampionnenoptocht staat in deze nieuwsbrief genoemd.

Fijne feestdagen
Vrijdag 22 december gaat de school om 12.00 uur uit voor alle kinderen. We wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2018. Graag zien we iedereen weer in goede gezondheid terug op maandag 8 januari!