Basisschool Sancta Maria verrassend veelzijdig

25 juni - studiedag > alle leerlingen vrij
29 juni - workshops groep 5 t/m 8
Bedrijf in beeld
Maandag 28 en dinsdag 29 mei, maken de leerlingen van groep 8 kennis met het Lettelese en omstreken bedrijfsleven middels het project Bedrijf in beeld. De leerlingen zullen zelf contact opnemen met de bedrijven over werktijden, vervoer, kleding etc. Vanaf deze plaats bedanken we de bedrijven die zich hebben aangemeld en wensen we iedereen veel succes!

Schoolreis dinsdag 22 mei
Groep 1 tot en met 8 is dinsdag 22 mei op schoolreis geweest. Groep 1 t/m 4 naar de Julianatoren in Apeldoorn en groep 5 t/m 8 naar Kasteel Muiderslot en naar Beeld en Geluid in Hilversum. Kijk voor de foto's op het ouderportaal en op de site.

Reis door de ruimte
Woensdag 16 mei zijn veel ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden op school geweest om een reis te maken door de ruimte. Erg leuk dat we zoveel mensen hebben mogen verwelkomen. De kinderen lieten met trots zien wat ze allemaal geleerd hadden. Ze presenteerden over het planetenstelsel, lieten eigen creaties zien over de ruimte. Bouwwerken van de kleuters en werkstukken uit groep 3/4. De bovenbouw is ook nog naar de sterrenwacht in Nijverdal geweest. Het was een erg veelzijdig en leerzaam project.