Basisschool Sancta Maria verrassend veelzijdig
19 okt.  - workshops groep 5 t/m 8
22 okt.  - herfstvakantie t/m 26 oktober

Kinderboekenweek
‘”Vriendschap” is het thema van de Kinderboekenweek, die op woensdag 3 oktober feestelijk is geopend bij ons op school. In de Kinderboekenweek staan allerlei activiteiten gepland die betrekking hebben op leesplezier. Tijdens de opening is er in elke groep een boekenbon verloot. De gelukkige winnaars zijn: Suus uit groep 1/2, Cas uit groep 3/4, Jop uit groep 5/6 en Thijs uit groep 7/8. Ook willen we u attenderen op het volgende: Bruna wil graag samen met u het lezen stimuleren en dat begint bij kinderen. Daarom organiseren zij tijdens de Kinderboekenweek hun jaarlijks terugkerende scholen actie ‘Sparen voor je schoolbieb’. Een fantastische manier om de schoolbibliotheek uit te breiden. U kunt namelijk sparen voor gratis boeken. Meer informatie over de actie ‘Sparen voor je schoolbieb’ vindt u op bruna.nl/schoolbieb.

Kinderen van Deventer
Alle leerlingen uit de bovenbouw hebben een boek gekregen over het leven van een kind uit Deventer. Dit boek mogen ze houden. De kinderen uit de onderbouw hebben ook een boek mee gekregen naar huis. Elk jaar zijn er boeken uit de schoolbibliotheek, die we vernieuwen. De boeken die eruit gaan, doen we graag aan de leerlingen cadeau, zodat ze thuis ook lekker kunnen lezen. Veel leesplezier allemaal!